Hotel Aurora din Kvarner

Ulica Suncana Uvala, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Aurora.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel fermecător se află în Mali Losinj. Cuibărită la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea este la 1. 5 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de proprietate. Unitatea de cazare este la 1. 5 kilometru(i) de port. Această unitate de cazare dispune de 393 unităţi de cazare. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Hotel Aurora oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Aurora nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această proprietate dispune de o serie de camere accesibile cu scaune cu rotile. Hotel Aurora oferă un serviciu de transfer la aeroport. Vizitatorii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Graţie opţiunilor de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare, vizitatorii se pot bucura de o experienţă plină de distracţie. Clienţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Aurora 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kvarner?

1. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

7 km

2. Pula (Pula, Croatia)

58 km

3. Rijeka (Rijeka, Croatia)

77 km

4. Zadar (Zadar, Croatia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !