Hotel Atos din Praga

Melnicka, 13

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Atos.

Detalii cazare

Situat la 1800 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 170 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotel Atos numără un total de 72 unităţi de cazare. Hotel Atos oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Atos. Hotel Atos dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Hotel Atos furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Atos 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !