Hotel Ar Galetamar din Calpe

Urbanizacion Caleta, 28 A, Calpe

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Ar Galetamar.

Detalii cazare

Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 9. 3 kilometru(i) de unitatea de cazare. Cea mai apropiată plajă se află la 500 metri de unitatea de cazare. Un total de 133 camere sunt disponibile la AR Galetamar pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2015. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Salonul de luat masa îi invită pe călători să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Călătorii îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.Nume cazare de la furnizor: Ar Galetamar 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Calpe?

1. Alicante Airport (Alicante, Spania)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !