Hotel Aqua Citta Naha By Wbf din Okinawa

3-2-20 Maejima, Naha-shi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Aqua Citta Naha By Wbf.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Naha. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 4. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 200 metri de mers pe jos de port. Un total de 231 dormitoare sunt disponibile la Hotel Aqua Citta Naha by WBF pentru confortul oaspeţilor. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullOaspeţii pot profita de parcare. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Aqua Citta Naha by WBF pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Aqua Citta Naha By Wbf 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Okinawa?

1. Naha (Okinawa, Japonia)

3 km

2. Kerama (Kerama, Japonia)

39 km

3. Aguni (Aguni, Japonia)

59 km

4. Kumejima (Kumejima, Japonia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp