Hotel Anezi Tower din Agadir

BOULEVARD MOHAMMED V B.P.29

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Anezi Tower.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 200 metri de cea mai apropiată plajă. Acest hotel dispune de 230 unităţi de cazare confortabile. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2002. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Anezi Tower. Aceasta este o unitate de cazare ecologică. Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Cei care stau în această clădire pot profita de serviciul de catering oferit aici. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Hotel Anezi Tower poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Anezi Tower 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Agadir?

1. Al Massira (Agadir, Maroc)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !