Hotel Andes Plaza din Bogota

Av. 15 No. 100-11, Chicó Norte, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Andes Plaza.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Bogota. Unitatea de cazare este la 2. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. La 2. 9 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 1. 7 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 98 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2019. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Andes Plaza. Există 2 dormitoare cu acces pentru persoane cu dizabilități. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Andes Plaza oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Andes Plaza poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Andes Plaza 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

10 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp