Hotel Aminess Laguna din Novigrad

Skverska Bb, 52466 Novigrad , Croatia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Aminess Laguna.

Detalii cazare

Localzare: Hotelul Aminess Laguna este la doar cativa pasi de mare, la 800 de metri de orasul vechi din Novigrad. Aeroportulul orasului Pula este situat la 70 km.
Facilitati hotel: Hotelul cu aer conditionat ofera 220 de camere duble si suite, dispune de lift. Receptia din zona de primire este deschisa la orice ora. Printre facilitatile unitatii de cazare se numara un seif, un schimb valutar si un bancomat. In spatiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofera clientilor acces la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumparate mici amintiri din concediu. Copiii pot sa se joace dupa voia inimii pe locul de joaca. Printre celelalte facilitati ale locului de cazare se numara un chiosc cu ziare, un spatiu cu televizor si o sala de jocuri. O parcare este disponibila in functie de necesitate pentru cei ce calatoresc cu masina personala. Printre serviciile oferite se numara servicii de bona, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spalatorie si un medic de la hotel. Pentru clienti sunt disponibile atat locuri de parcare pentru biciclete cat si un serviciu de inchiriere.
Facilitati camere: In camere exista un aparat de aer conditionat si un sistem de incalzire. Dotarile standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. Exista un birou. In plus, exista acces la internet, un telefon cu apelare directa, un televizor si WiFi. Baia dotata cu un dus si o cada dispune de un uscator de par. Pentru familiile cu copii stau la dispozitie camere de familie.
Pagina web: https://www.aminess.com/en/aminess-laguna-hotel


Nume cazare de la furnizor: Hotel Aminess Laguna (Novigrad) 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Novigrad?

1. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

17 km

2. Pula (Pula, Croatia)

53 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

56 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

78 km

5. Marco Polo (Venetia, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp