Hotel Altus Palace din Wroclaw / Breslau

Wierzbowa, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Altus Palace.

Detalii cazare

Cuibărit la 700 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotel Altus Palace numără un total de 81 unităţi de cazare. Hotel Altus Palace oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare la Hotel Altus Palace. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de proprietate. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Hotel Altus Palace, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Altus Palace 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wroclaw / Breslau?

1. Nicolaus Copernicus (Wroclaw / Breslau, Polonia)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp