Hotel Aleksandar din Budva

Trg Slobode, nr.1, Budva, Montenegro 85310

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Aleksandar.

Detalii cazare

Localizare: hotelul este situat pe intinsa plaja cu pietris din Budva, la aproximativ 1,5 km distanta de orasul vechi Budva, interesant si plin de viata, cu numeroase restaurante, baruri si magazine.

Dotari camere: hotelul este dotat cu 208 camere amplasate in mai multe cladiri de 2 etaje. Toate camerele sunt dotate cu baie, balcon, aer conditionat, telefon si TV prin satelit.

Facilitati hotel: receptie, zona de relaxare, seifuri de inchirat, un restaurant si un restaurant a la carte, cafenea in aer liber, in stil atrium, piscina cu sezlonguri si umbrele incluse, iar cele de pe plaja sunt disponibile contra cost. Sport contra cost: 12 terenuri de tenis si tenis de masa in Slovenska Plaza. 1 ora de tenis pe saptamana inclusa.

http://www.hgbudvanskarivijera.com

Nume cazare de la furnizor: Aleksandar 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budva?

1. Tivat (Tivat, Muntenegru)

17 km

2. Podgorica (Podgorica, Muntenegru)

33 km

3. Dubrovnik (Dubrovnik, Croatia)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Muntenegru?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp