Hotel 99 Kuala Lumpur City din Kuala Lumpur

No 44A - 44B, Jalan Pudu, 44A-44B

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel 99 Kuala Lumpur City.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Chinatown, Hotel 99 Pudu vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, aparat fax, xerox sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi dulap, prosoape, rack pentru haine, sufragerie separată, televizor ecran plat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Comoditatea și comfortul face ca Hotel 99 Pudu să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Kuala Lumpur.

Nume cazare de la furnizor: Hotel 99 Pudu 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

15 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

28 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică