Horsham Mid City Court Motel din Grampians

12-14 Darlot Street, Horsham, Victoria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Horsham Mid City Court Motel.

Detalii cazare

Horsham Mid City Court Motel este o alegere populară între călători în orașul Horsham, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Facilități cum ar fi facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, parcare auto, ziare, servicii spălătorie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, cadă cu hidromasaj, aer condiţionat, încălzire, birou. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ cadă fierbinte, piscină interioară, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Horsham Mid City Court Motel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Horsham.

Nume cazare de la furnizor: Horsham Mid City Court Motel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grampians?

1. Horsham (Horsham, Australia)

5 km

2. Warracknabeal (Warracknabeal, Australia)

47 km

3. Stawell (Stawell, Australia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp