Horizontes Villa Soroa din Pinar Del Rio

Km 8, Carretera Soroa, Candelaria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Horizontes Villa Soroa.

Detalii cazare

Situată la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Numărul total de unități de cazare este de 49. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2000. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Acest hotel oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Horizontes Villa Soroa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !