Homewood Suites By Hilton Salt Lake City-Downtown din Salt Lake City

423 West 300 South, 423

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Homewood Suites By Hilton Salt Lake City-Downtown.

Detalii cazare

Un total de 137 camere de oaspeţi sunt disponibile la Homewood Suites by Hilton Salt Lake City-Downtown pentru confortul oaspeţilor. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Homewood Suites by Hilton Salt Lake City-Downtown nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Proprietatea oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Homewood Suites by Hilton Salt Lake City-Downtown oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Unele dintre aceste servicii ale Homewood Suites by Hilton Salt Lake City-Downtown pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Homewood Suites By Hilton Salt Lake City-Downtown 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salt Lake City?

1. Salt Lake City Intl (Salt Lake City, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Ogden Mnpl (Ogden, Statele Unite ale Americii / SUA)

48 km

3. Provo (Provo, Statele Unite ale Americii / SUA)

62 km

4. Evanston (Evanston, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !