Homewood Suites By Hilton Panama City Beach din Panama City

Chip Seal Pkwy, 47

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Homewood Suites By Hilton Panama City Beach.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Panama City. Incinta numără 131 dormitoare primitoare. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Homewood Suites by Hilton Panama City Beach dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, Homewood Suites by Hilton Panama City Beach a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Homewood Suites by Hilton Panama City Beach poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Homewood Suites By Hilton Panama City Beach 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Panama City?

1. Nw Florida Beaches Int (Panama City, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

2. Destin (Destin, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

3. Fort Walton Beach (Valparaiso, Statele Unite ale Americii / SUA)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp