Holiday Jazan Hotel din Abha

Mohammed ben Naser ST.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Jazan Hotel.

Detalii cazare

Holiday Jazan Hotel cu cele 4 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Jazan. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Holiday Jazan Hotel. Televizor ecran plat, baie suplimentară, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Holiday Jazan Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Jazan Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Abha?

1. Jazan (Jazan, Arabia Saudita)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică