Holiday Inn Toronto International Airport din Toronto

DIXON ROAD, 970

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Toronto International Airport.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Toronto Airport. Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 500 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 451 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2016. Holiday Inn Toronto International Airport oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullOaspeţii pot profita de parcare. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. Holiday Inn Toronto International Airport poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Toronto International Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toronto?

1. Pearson Intl (Toronto, Canada)

1 km

2. City Centre Apt (Toronto, Canada)

17 km

3. Buttonville (Toronto, Canada)

26 km

4. Oshawa (Oshawa, Canada)

61 km

5. Hamilton Jc Munro Intl (Toronto, Canada)

63 km

6. Saint Catharines (Saint Catharines, Canada)

65 km

7. Kitchener (Kitchener, Canada)

68 km

8. Niagara Falls Intl (Niagara Falls, Statele Unite ale Americii / SUA)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !