Holiday Inn&Suites Jakarta Gajah Mada din Jakarta

JALAN GAJAH MADA, 112 28

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn&Suites Jakarta Gajah Mada.

Detalii cazare

Cuibărit la 5600 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8200 kilometru(i) de hotel. Nu departe, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 6100 kilometru(i) de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 21000 kilometru(i). Proprietatea este la 5000 kilometru(i) de port. Un total de 442 unităţi de cazare sunt disponibile la Holiday Inn & Suites Jakarta Gajah Mada pentru confortul oaspeţilor. Holiday Inn & Suites Jakarta Gajah Mada oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. nullAceastă reşedinţă este loială practicilor ecologice. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Holiday Inn & Suites Jakarta Gajah Mada dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Cei care stau în această clădire se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul din incintă. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Hotelul oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn & Suites Jakarta Gajah Mada pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn&Suites Jakarta Gajah Mada 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

15 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp