Holiday Inn Shifu Guangzhou din Guangzhou / Canton

188 DISHIFU ROAD, LIWAN DISTRICT, 278

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Shifu Guangzhou.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Liwan. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 10. 0 kilometru(i) de port. Un total de 280 dormitoare sunt disponibile la Voco Guangzhou ShiFu pentru confortul oaspeţilor. Voco Guangzhou ShiFu a fost construit în anul 2 şi a fost complet renovat în anul 2006. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La Voco Guangzhou ShiFu spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Acest hotel este prietenos cu mediul. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Voco Guangzhou ShiFu poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Voco Guangzhou Shifu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

32 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !