Holiday Inn Rosario din Rosario

TripAdvisor, nota 4.5

Dorrego 450, Rosario

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Rosario.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 2500 kilometru(i) de hotel. Cele 112 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2011. Holiday Inn Rosario oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Recepţia este deschisă 24/7. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această unitate de cazare este loială practicilor durabile ecologice. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, clienţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Rosario pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Rosario 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rosario?

1. Fisherton (Rosario, Argentina)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !