Holiday Inn Riverwalk din San Antonio

North Saint Mary S Street, 217

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Riverwalk.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Riverwalk. Poziționat la 640 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 150 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Un total de 313 dormitoare sunt disponibile la Holiday Inn Riverwalk pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2014. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Holiday Inn Riverwalk. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Holiday Inn Riverwalk dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Riverwalk pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Riverwalk 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Antonio?

1. San Antonio Intl (San Antonio, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp