Holiday Inn Pudong Nanpu din Shanghai

55 HUANLONG ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Pudong Nanpu.

Detalii cazare

Situată la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de unitatea de cazare. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 0 kilometru(i) de hotel. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Incinta numără 261 unități de cazare primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2009. Holiday Inn Pudong Nanpu include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullClienţii pot profita de parcare. Acest hotel promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. null Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Vizitatorii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Pudong Nanpu pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Pudong Nanpu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

17 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp