Holiday Inn Pudong Nanpu din Shanghai

55 HUANLONG ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Pudong Nanpu.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Pudong. Cuibărită la 8. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Reşedinţa dispune de un total de 261 dormitoare. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2009. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullExistă o parcare la Holiday Inn Pudong Nanpu. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . În caz de nevoie, oaspeţii pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Această reşedinţă oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că oaspeţii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Holiday Inn Pudong Nanpu dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Holiday Inn Pudong Nanpu poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Pudong Nanpu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

17 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in China?