Holiday Inn Hotel And Suites Montreal Centre-Ville din Montreal

BLVD RENE-LEVESQUE OUEST, 1390

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Hotel And Suites Montreal Centre-Ville.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15000 kilometru(i) de hotel. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 18000 kilometru(i). Un total de 221 unităţi de cazare sunt disponibile la Holiday Inn Hotel and Suites Montreal Centre-ville pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2018. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. La Holiday Inn Hotel and Suites Montreal Centre-ville spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Aceasta este o reşedinţă ecologică. null Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Hotel And Suites Montreal Centre-Ville 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montreal?

1. Saint Hubert (Montreal, Canada)

11 km

2. P Trudeau Intl (Montreal, Canada)

14 km

3. Mirabel (Montreal, Canada)

40 km

4. Bromont (Bromont, Canada)

68 km

5. Regional (Cornwall, Canada)

89 km

6. Plattsburgh Intl Apt (Plattsburgh, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp