Holiday Inn Hotel And Suites Cincinnati Downtown din Cincinnati

Broadway Street, 701

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Hotel And Suites Cincinnati Downtown.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Downtown. Poziționată la 3. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 1. 6 kilometru(i) de hotel. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 13. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul este la 3. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 3. 8 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 9. 3 kilometru(i). Cele 117 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Holiday Inn Hotel and Suites Cincinnati Downtown nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Hotel And Suites Cincinnati Downtown 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cincinnati?

1. Cincinnati Mnpl (Cincinnati, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Nth Kentucky (Cincinnati, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

3. Wright Brothers (Dayton, Statele Unite ale Americii / SUA)

58 km

4. James Cox Dayton (Dayton, Statele Unite ale Americii / SUA)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp