Holiday Inn Express Weihai Economic Zone din Weihai

NO.78 QILU ROAD, 78 7 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Weihai Economic Zone.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, care se găsește în Weihai, este o opțiune perfectă pentru familii. Unitatea de cazare cuprinde un total de 167 camere de oaspeți confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această reşedinţă a fost renovată integral în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Holiday Inn Express Weihai Economic Zone oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullToți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Aceasta este o unitate de cazare ecologică. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Weihai Economic Zone 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Weihai?

1. Weihai (Weihai, China)

26 km

2. Laishan (Yantai, China)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp