Holiday Inn Express Rosario din Rosario

TripAdvisor, nota 4.5

Salta 1950, Rosario

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Rosario.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Rosario. Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Această unitate de cazare dispune de 175 dormitoare confortabile. Această reşedinţă a fost realizată în anul 2000. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullExistă o parcare la Holiday Inn Express Rosario. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Express Rosario pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Rosario 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rosario?

1. Fisherton (Rosario, Argentina)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !