Holiday Inn Express Goppingen din Stuttgart

GRABENSTRASSE 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Goppingen.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi aeroportul la 44000 kilometru(i). null Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Holiday Inn Express Goppingen, care dispune de o serie de camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Cei care stau în această clădire se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite aici. Această proprietate dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Goppingen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Stuttgart?

1. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

33 km

2. Memmingen Allgaeu (Memmingen, Germania)

89 km

3. Augsburg (Munchen, Germania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp