Holiday Inn Express Flagstaff din Grand Canyon National Park

East Lucky Lane, 2320

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Flagstaff.

Detalii cazare

Situată la 4. 8 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare este la 4. 8 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 6. 4 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea se află la 24. 1 kilometru(i) de pârtii. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 3. 2 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 11. 2 kilometru(i). Numărul total de camere de oaspeți este de 155. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2006. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Holiday Inn Express Flagstaff. Recepţia este deschisă 24/7. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Holiday Inn Express Flagstaff poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Flagstaff 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Grand Canyon National Park?

1. Pulliam Field (Marele Canion, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Sedona (Sedona, Statele Unite ale Americii / SUA)

40 km

3. Cottonwood (Cottonwood, Statele Unite ale Americii / SUA)

62 km

4. Winslow (Winslow, Statele Unite ale Americii / SUA)

84 km

5. Prescott (Prescott, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

6. National (Marele Canion, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp