Holiday Inn Express Downtown Spokane din Spokane

North Division Street, 801

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Downtown Spokane.

Detalii cazare

Acest hotel agreabil este situat în Downtown. Acest hotel oferă un total de 120 camere. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2005. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Holiday Inn Express Spokane-Downtown nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullVizitatorii pot profita de parcare. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Express Spokane-Downtown pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Spokane-Downtown 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Spokane?

1. Felts Field (Spokane, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. Spokane Intl (Spokane, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

3. Coeur D'alene (Coeur D'alene, Statele Unite ale Americii / SUA)

45 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp