Holiday Inn Express Deforest (Madison Area) din Madison

Morrisonville Rd, 7184

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Deforest (Madison Area).

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în DeForest. Un total de 70 dormitoare sunt disponibile în incintă. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Pentru confortul oaspeţilor, Holiday Inn Express Deforest (Madison Area) oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Deforest (Madison Area) 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madison?

1. Dane Couty Regio (Madison, Statele Unite ale Americii / SUA)

12 km

2. Rock County (Janesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

75 km

3. Waukesha (Waukesha, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !