Holiday Inn Express Cartagena Bocagrande din Cartagena de Indias

TripAdvisor, nota 4.5

Carrera 2 No 9-54 / Carrera 3 No 9-55 /, Cartagena

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Cartagena Bocagrande.

Detalii cazare

Poziționat la 3000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11200 kilometru(i) de hotel. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Proprietatea se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 6000 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 3000 kilometru(i) de port. Un total de 200 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2013. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Holiday Inn Express Cartagena Bocagrande promovează o politică durabilă. Clienţii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Cartagena Bocagrande 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

5 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !