Holiday Inn Express And Suites San Marcos South din Austin

Barnes Drive, 900

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express And Suites San Marcos South.

Detalii cazare

Acest hotel agreabil este în San Marcos. Incinta numără 88 camere de oaspeți primitoare. Hotelul oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Holiday Inn Express and Suites San Marcos South oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Holiday Inn Express and Suites San Marcos South este loial practicilor durabile ecologice. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express And Suites San Marcos South 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Austin?

1. Bergstrom Intl (Austin, Statele Unite ale Americii / SUA)

49 km

2. San Antonio Intl (San Antonio, Statele Unite ale Americii / SUA)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp