Holiday Inn Downtown Shreveport din Shreveport

102 LAKE STREET, 102

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Downtown Shreveport.

Detalii cazare

Un total de 188 camere de oaspeţi sunt disponibile la Holiday Inn Downtown Shreveport pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 2004. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullExistă o parcare. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Holiday Inn Downtown Shreveport dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Holiday Inn Downtown Shreveport poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Downtown Shreveport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shreveport?

1. Regional (Shreveport, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. Gregg County (Longview, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp