Holiday Inn Dhaka City Centre din Dhaka

23 Shahid Tajuddin Ahmed Shara

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Dhaka City Centre.

Detalii cazare

Acest hotel oferă un total de 185 dormitoare. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Holiday Inn Dhaka City Centre. Holiday Inn Dhaka City Centre oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Holiday Inn Dhaka City Centre oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca cei care stau în această clădire să se poată revigora fizic şi psihic. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Dhaka City Centre 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dhaka?

1. Hazrat Shahjalal Intl (Dhaka, Bangladesh)

18 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp