Holiday Inn Club Vacations South Beach Resort din Myrtle Beach

SOUTH OCEAN BOULEVARD, 3000

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Club Vacations South Beach Resort.

Detalii cazare

Poziționat la 7081 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi aeroportul la 6437 kilometru(i). Un total de 256 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost renovată complet în anul 2015. Unitatea de cazare oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Club Vacations South Beach Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Myrtle Beach?

1. Myrtle Afb (Myrtle Beach, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. Georgetown (Georgetown, Statele Unite ale Americii / SUA)

53 km

3. Andrews (Andrews, Statele Unite ale Americii / SUA)

61 km

4. Florence (Florence, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

5. Dillon (Dillon, Statele Unite ale Americii / SUA)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !