Holiday Inn Chengdu Xindu din Chengdu

Ma Chao East Road Xindu District, Chengdu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Chengdu Xindu.

Detalii cazare

Cuibărită la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele 322 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Hotelul a fost construit în anul 2012. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullExistă o parcare la Holiday Inn Chengdu Xindu. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această reşedinţă este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Cei care stau în această clădire se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Facilităţile de conferinţă sunt incluse la acest hotel. Oaspeţii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Chengdu Xindu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chengdu?

1. Chengdu (Chengdu, China)

33 km

2. Mian Yang Airport (Mianyang, China)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp