Holiday Inn Budapest-Budaors din Budapesta

Rubik Ernö, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Budapest-Budaors.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la 4. 8 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 22. 7 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 164 dormitoare. Acest hotel a fost construit în anul 1993. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullnullHoliday Inn Budapest - Budaors promovează o politică durabilă. Unitatea de cazare dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Clienţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Budapest-Budaors 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !