Holiday Inn Bogota Airport din Bogota

TripAdvisor, nota 4.5

Avenida Calle 26 No. 69D - 91, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Bogota Airport.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Bogota. Poziționată la 1. 7 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi aeroportul la 5. 5 kilometru(i). Reşedinţa cuprinde un total de 191 camere de oaspeți confortabile. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2011. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Holiday Inn Bogota Airport Hotel. nullExistă o parcare. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Oaspeţii care stau la Holiday Inn Bogota Airport Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile în această proprietate. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Holiday Inn Bogota Airport Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Bogota Airport Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

5 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !