Holiday Beach Wellness Hotel With Sauna Park din Budapesta

PIROSKA STREET 3-5, III. DISTRICT, 3-5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Beach Wellness Hotel With Sauna Park.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Budapest. Un total de 66 camere sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost ridicată în anul 2005. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Holiday Beach Wellness Hotel with Sauna Park oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Holiday Beach Wellness Hotel with Sauna Park. Holiday Beach Wellness Hotel with Sauna Park furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. null Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile aici. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Holiday Beach Wellness Hotel with Sauna Park poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Beach Wellness Hotel With Sauna Park 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

23 km

2. Lucenec (Lucenec, Slovacia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !