Holiday din Sarajevo

ZMAJA OD BOSNE, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday.

Detalii cazare

Poziționat la 10 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de proprietate. Hotelul se află la 25. 0 kilometru(i) de pârtii. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 216 dormitoare. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 1983. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. În această proprietate există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Holiday oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite la acest hotel fermecător. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

6 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp