Hk Peaceful Guesthouse din Hong Kong

NO 58 Nathan Road Mirador Mansion,Flat C2, 13/F

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hk Peaceful Guesthouse.

Detalii cazare

HK Peaceful Guesthouse este convenabil situat în zona populară Tsim Sha Tsui. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, servicii bilete, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi oglindă, papuci, prosoape, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit). Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. HK Peaceful Guesthouse combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Hong Kong de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Hk Peaceful Guesthouse 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

52 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică