Hilton Vienna Park din Viena

AM STADTPARK, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Vienna Park.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor, care se găsește în Vienna, este o opțiune perfectă pentru familii. Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 10 metri. Această unitate de cazare dispune de 663 dormitoare. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2020. Hilton Vienna Park include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Hilton Vienna Park nu oferă paturi suplimentare la cerere. Această reşedinţă asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de -1 cameră de oaspeți recomandată persoanelor cu dizabilităţi este disponibilă în incintă. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Salonul de luat masa îi invită pe toți oaspeții care stau la această proprietate să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Vizitatorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile la hotel. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Vienna Park 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

15 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !