Hilton Sibiu din Sibiu

TripAdvisor, nota 4.5

1st, Padurea Dumbrava Street, Sibiu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Sibiu.

Detalii cazare

Hilton Sibiu se află la 50 de metri de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra în aer liber şi oferă acces gratuit la piscină şi la centrul spa. Hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV prin cablu. Camerele sunt spaţioase şi au balcon cu vedere la Munţii Carpaţi. Hilton Sibiu are piscină interioară, saune şi baie de aburi, cadă Cleopatra, camere de relaxare şi meditaţie, precum şi o zonă de gimnastică dotată cu echipament Precor. Hotelul Hilton oferă 3 restaurante rafinate: Madrigal, Versailles şi un restaurant românesc, care servesc mâncăruri din bucătăria internaţională, franceză şi românească. Hotelul are şi un Executive Lounge disponibil pentru oaspeţii cazaţi în camere Executive. Lounge-ul oferă mic dejun gratuit, gustări şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei, iar seara oferă băuturi şi tartine (la anumite ore). Oaspeţii au la dispoziţie 2 terenuri de tenis şi un salon de coafură. Centrul spa oferă multe terapii holistice. Hilton Sibiu este la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Sibiu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sibiu?

1. Sibiu (Sibiu, Romania)

4 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

80 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !