Hilton Portland Downtown din Portland

Southwest 6th Avenue, 921

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Portland Downtown.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Această reşedinţă dispune de 455 camere confortabile. Hilton Portland Downtown a fost complet renovat în anul 2005. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hilton Portland Downtown. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Această proprietate dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la acest hotel. Hilton Portland Downtown poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Portland Downtown 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Portland?

1. Portland Intl (Portland, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. Mcnary Field (Salem, Statele Unite ale Americii / SUA)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp