Hilton Marco Island din Naples

SOUTH COLLIER BLVD, 560

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Marco Island.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel încântător este localizat în Marco Island. Hotelul se bucură de o poziție pe malul mării. Un total de 310 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2005. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la hotel. Hilton Marco Island Beach Resort and Spa oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Există un program complet de activităţi organizate ideale pentru cei pasionaţi de sport şi pentru cei care vor să se bucure de o şedere activă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Marco Island Beach Resort And Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Naples?

1. Marco Island (Marco Island, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. Naples (Naples, Statele Unite ale Americii / SUA)

25 km

3. Sw Florida (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

67 km

4. Page Field (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp