Hilton Malta din St. Julian

St. Julian, Malta, Malta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Malta.

Detalii cazare

Amplasat pe malul mării in Saint Julian, Hilton Malta este un hotel luxos de 5 stele, cu vedere panoramică la Marea Mediterană și decor modern. Include un centru spa cu piscină interioară, 4 piscine in aer liber si 2 piscine pentru copii.

Camerele mari ale hotelului Hilton Malta oferă un balcon spatios cu vedere la mare sau la portul de agrement Portomaso. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și acces WiFi, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și TV LCD cu canale prin satelit. Unele camere oferă acces la lounge-urile Business și Executive.

Restaurantul hotelului, Oceana, servește masa de pranz și cina langă piscină, in timp ce Blue Elephant este specializat in bucătăria thailandeză. Micul dejun este tip bufet.

Facilitătile includ un teren de tenis, un centru de fitness echipat complet si un cazinou.

Celebra viată de noapte din Paceville este la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul internațional Malta se află la 20 de minute cu mașina.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Malta 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de St. Julian?

1. Luqa International (Malta, Malta)

8 km

2. Gozo (Gozo, Malta)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in Malta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp