Hilton Head Marriott Beach&Golf Resort (D 28546) din Hilton Head

ONE HOTEL CIRCLE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Head Marriott Beach&Golf Resort (D 28546).

Detalii cazare

Numărul total de unități de cazare este de 513. Cei care stau la această reşedinţă pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această unitate de cazare au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Unitatea de cazare dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Oferta variată de divertisment oferită la Hilton Beachfront Resort & Spa Hilton Head Island asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Oaspeţii vor putea face sport şi se vor putea păstra în formă pe durata şederii lor graţie facilităţilor şi activităţilor sportive oferite. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Beachfront Resort&Spa Hilton Head Island 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hilton Head?

1. Hilton Head (Hilton Head, Statele Unite ale Americii / SUA)

6 km

2. County (Beaufort, Statele Unite ale Americii / SUA)

27 km

3. Savannah (Savannah, Statele Unite ale Americii / SUA)

46 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp