Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort din Hangzhou

TripAdvisor, nota 4.5

600 Huanhu North Road, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort.

Detalii cazare

Amplasat în Chun'an, acest resort luxos este ideal pentru familii. Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort numără un total de 348 camere. Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort a fost complet recondiţionat în anul 2014. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort. La Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Călătorii se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite de proprietate. Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Hangzhou Qiandao Lake Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Juzhou (Juzhou, China)

72 km

2. Tunxi (Tunxi, China)

81 km

3. Yiwu (Yiwu, China)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp