Hilton Garden Inn Tucuman din Tucuman

TripAdvisor, nota 4.5

Miguel Lillo 365, Tucuman

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Tucuman.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Tucuman. Situată la 900 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Un total de 103 dormitoare sunt disponibile la Hilton Garden Inn Tucuman pentru confortul oaspeţilor. Hilton Garden Inn Tucuman a fost construit în anul 2012. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această unitate de cazare oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca călătorii să se poată revigora fizic şi psihic. null Hilton Garden Inn Tucuman se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Hilton Garden Inn Tucuman pentru confortul acestora. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Hilton Garden Inn Tucuman poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Tucuman 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tucuman?

1. Benj Matienzo (Tucuman, Argentina)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !