Hilton Garden Inn Omaha Downtown/Old Market Area din Omaha

Dodge Street, 1005

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Omaha Downtown/Old Market Area.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Downtown. Un total de 178 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hilton Garden Inn Omaha Downtown/Old Market Area. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Vizitatorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Graţie opţiunilor de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare, clienţii se pot bucura de o experienţă plină de distracţie. O gamă largă de activităţi de interior şi exterior sunt disponibile la această unitate de cazare. Unele dintre aceste servicii ale Hilton Garden Inn Omaha Downtown/Old Market Area pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Omaha Downtown/Old Market Area 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Omaha?

1. Eppley Airfield (Omaha, Statele Unite ale Americii / SUA)

5 km

2. Millard (Omaha, Statele Unite ale Americii / SUA)

16 km

3. Lincoln Mnpl (Lincoln, Statele Unite ale Americii / SUA)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !