Hilton Garden Inn Chihuahua din Chihuahua

Av. de La Juventud, 5915

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Chihuahua.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Chihuahua. Călătorii vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Hotelul cuprinde un total de 137 camere confortabile. Hilton Garden Inn Chihuahua oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Toți oaspeții care stau la această proprietate sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la Hilton Garden Inn Chihuahua. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Chihuahua 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chihuahua?

1. General Fierro Villa (Chihuahua, Mexic)

17 km

2. Lazaro Cardenas (Lazaro Cardenas, Mexic)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp